top of page

TRUSTÉ tecknar avtal med Amido


Amido har precis öppnat för att ta in bostadsrättsföreningar till Smart passage.

Som ett led i detta såg vi TRUSTÉ som en utmärkt partner att arbeta tillsammans med. Med sin erfarenhet från branschen identifierade TRUSTÉ direkt att de kommer få en utmaning med administrationen av kunders passersystem allt eftersom fler bostadsrättsföreningar blir kunder. Inte minst därför att bostadsrättsföreningar ofta är försiktiga i att ta investeringar.


– Tillsammans kommer vi arbeta med att effektivisera leveransen till bostadsrättsföreningarna samtidigt som det blir till ett konkurrensmässigt pris för hela TRUSTÉs erbjudande. Effektiviseringarna med Alliera kommer ge kunderna bättre pris och service. Smart passage kommer kunna erbjudas enkelt och kostnadseffektivt, säger Johnny Berlic, vd Amido AB.


Björn Agerstig, medgrundare av TRUSTÉ, vad är er målbild de närmaste åren och hur hjälper Amidos Alliera er att nå dit?


– TRUSTÉ satsar på att digitalisera och effektivisera fastighetsförvaltningen samt fastighetsskötseln för främst bostadsrättsföreningar. Tillsammans med Amido Alliera tar TRUSTÉ ett stort steg i den riktningen och kan erbjuda våra kunder en smidig lösning för allt från hanteringar av digitala nycklar, smarta lösningar för tvättstugebokningar samt förenkla för blåljuspersonal vid akuta larm.


bottom of page