top of page

Entreprenad

Välkommen till TRUSTÉ - Din pålitliga partner för mark- och anläggningsarbeten i Stockholmsområdet!

Vi är experter inom mark- och anläggningsentreprenader och erbjuder skräddarsydda lösningar som möter dina specifika behov. Vårt dedikerade team är välutbildat och erfaret inom olika områden, vilket gör oss flexibla nog att hantera allt från mindre projekt till större komplexa utmaningar.

Vårt tjänsteutbud omfattar bland annat:

  • Mindre anläggningsarbeten: Vi tar hand om alla typer av mindre anläggningsprojekt och ser till att arbetet utförs noggrant och effektivt, oavsett om det handlar om stensättning, plattläggning eller terrassbyggnation.

  • Vinterunderhåll: Vi ser till att din fastighet och dess omgivningar är säkra och framkomliga även under de tuffaste vinterförhållandena. Vårt team utför snöröjning, halkbekämpning och håller dina ytor fria från snö och is.

  • Parkarbeten och gräsklippning: Vi skapar gröna oaser och ser till att dina parkområden och gräsmattor är välskötta och vackra. Våra erfarna trädgårdsmästare tar hand om allt från gräsklippning till plantering och trädvård.

  • Sandupptagning och underhållssopning: Vi ser till att dina gator och torg hålls rena och prydliga. Vår utrustning och kompetenta personal utför effektiv sandupptagning och underhållssopning för att bibehålla en ren och trygg miljö.

  • Stubbfräsning: Vi har specialutrustning för att snabbt och smidigt ta bort stubbar från din trädgård eller mark. Med vår stubbfräsningstjänst förvandlas stubbarna till användbar flis, vilket ger dig en slät yta för vidare användning.

Kontakta oss idag för att diskutera dina projekt och önskemål. TRUSTÉ är din pålitliga partner som levererar högkvalitativa tjänster och skapar resultat som du kan lita på. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att förverkliga dina visioner!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer inom en arbetsdag.

bottom of page