top of page

Sandsopning 

Behöver du hjälp med sandupptagning i Stockholm? De nordiska vintrarna med sina kalla temperaturer innebär oftast snö och is, vilket leder till behovet av att sanda och grusa allmänna ytor för att förhindra halkolyckor. När isen smälter bort lämnar den efter sig sand och grus som behöver tas om hand. Trusté är här för att underlätta den processen åt dig.

Vi specialiserar oss på sandupptagning i Stockholm och är erfarna inom branschen. Vår expertis och långa erfarenhet garanterar ett väl utfört arbete som motsvarar dina önskemål. Vi tar hand om sandupptagning på olika platser som gångar, parkeringsplatser och områden runt fastigheter.

Vår sandupptagning är en noggrann process som kräver planering. Ibland kan tillfälliga avspärrningar, inklusive parkeringsförbud, behövas för att säkerställa ostörd och noggrann sopning av områdena. 

Sandupptagningen som utförs under våren kallas oftast för "vårsandupptagning."

Normalt sett påbörjar vi vårsandupptagningen i början av april, när väderförhållandena blir mildare och halkrisken minskar. Vi är flexibla och anpassar oss till eventuella vädermässiga utmaningar. Vid ogynnsamma förhållanden, som regn, snö eller frost, kan vi göra tillfälliga uppehåll och återuppta arbetet när förhållandena förbättras.

Om du befinner dig i Stockholmsområdet och behöver sandupptagning, kontakta Trusté.

Vi hjälper dig att ta bort sand och grus från områden kring fastigheter, gångar och parkeringar. Vi är flexibla och strävar alltid efter att hitta lösningar för att möta våra kunders behov.

För att säkerställa säkra utrymmen runt din fastighet under våren, när sanden och gruset behöver tas bort, är Trusté din pålitliga partner.

 

Vi har framgångsrikt genomfört många vårsandupptagningar i Stockholm och täcker hela stor-Stockholm, särskilt söderort, inklusive Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge/Handen med mera.

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer inom en arbetsdag.

bottom of page