top of page

Garagesopning
Experter på garagestädning i hela Stockholm & Mälardalen


Med ett välstädat garage får ni renare luft, lägre underhållskostnader och inte minst en trivsammare miljö för alla som brukar garaget.


Välkommen till en värld av förstklassig garagestädning som sträcker sig över hela Stockholm!


Vår expertis inom garagestädning kombinerar den bästa tekniken med en oöverträffad känsla för detaljer, vilket ger besökare i garaget ett positivt första intryck och höjer hela upplevelsen, speciellt i kommersiella fastigheter som centrum och gallerior.VÅRA TJÄNSTER: KOMPLETT LÖSNING FÖR ENASTÅENDE RESULTAT


Vi erbjuder inte bara traditionell garagestädning, utan också en helhetslösning för ditt garage.

Från noggrant rengöring av garagegolvet med avancerade skurmaskiner och maskinell våtsugning till att se till att belysningen fungerar som den ska, tar vi hand om allt.


Vårt team av välutbildade medarbetare använder endast miljövänliga rengöringsmedel och moderna städmaskiner, vilket garanterar en effektiv och miljömässigt hållbar städning.


GARAGESTÄDNING FÖR ALLA FASTIGHETSTYPER

Oavsett om det gäller en fastighetsförvaltning av affärsverksamheter, industrilokaler, lagerfastigheter eller en bostadsrättsförening, ser vi till att varje hörn av ditt garage är skinande rent.


Vi rengör pelare och väggytor, tömmer papperskorgar och tar hand om allt skräp. Våra tjänster inkluderar också inspektion och rengöring av garageporten, samt organisering av förvaringslösningar för ett snyggare och mer funktionellt utrymme.


FÖRNYELSE OCH UNDERHÅLL

För att ge ditt garage ett fräscht utseende erbjuder vi även tillval som dammbindning/betongimpregnering och bättringsmålning av parkeringslinjer. Dessa tjänster bidrar till att bevara garagets estetik och funktion på lång sikt, samtidigt som de minskar framtida underhållskostnader.


KUNDENGAGERADE OCH MILJÖVÄNLIGA

Vi lägger stor vikt vid att skapa långsiktiga kundrelationer baserade på ömsesidigt förtroende och utmärkt service. Vårt kvalitetstänkande genomsyrar hela vår verksamhet, och vi arbetar ständigt för att ligga i framkant med innovativa metoder som överstiger våra kunders förväntningar.


Kontakta oss och få ett skinande rent garage Vi är stolta över att vara en ledande aktör inom garagestädning i Stockholm. Kontakta oss idag för att boka en service eller för att få mer information om hur vi på TRUSTÉ AB kan hjälpa till att transformera ditt garage till en ren, trivsam och trygg plats. Vårt team är redo att leverera en exceptionell städupplevelse som kommer att förändra ditt garage.

Sugande sopmaskin för att städa garage, parkeringshus, gallerior m.m
En av våra sopmaskiner vi använder för att sopa parkeringsplatser

Comments


bottom of page