top of page

Arbetsplatsannons: Erfaren Maskinförare och Allround Snickare Sökes hos Trusté AB
Om Företaget:

Trusté AB är ett ledande företag inom fastighetsbranschen med fokus på kvalitet, hållbarhet och service. Vi är dedikerade till att skapa trivsamma och säkra boendemiljöer för våra kunder. Med en stark närvaro inom fastighetsförvaltning och underhåll strävar vi ständigt efter att leverera högsta standard och professionell service.


Arbetsbeskrivning:

Vi söker nu en erfaren och pålitlig individ som kan fylla rollen som maskinförare och även lättare snickararbeten. Den ideala kandidaten kommer att vara ansvarig för att hantera våra olika maskiner, sköta snöplogning samt utföra olika snickartjänster inom våra fastigheter.

Varierande jobb med stora möjligheter. Arbetsplatsen varierar mellan våra olika fastigheter i södra Stockholm.


Ansvarsområden:

Maskinförarroll: Erfarenhet av säker och effektiv användning av olika maskiner. Förmåga att hantera och sköta olika maskiner noggrant och säkert. Underhåll och regelbunden kontroll av maskinerna.

Snöplogning: Hantering av maskin med snöplog och andra vinterunderhållsverktyg. Snabb respons på snöfall för att säkerställa säkra gångvägar och parkeringsområden.


Snickartjänster: Utföra olika snickaruppgifter som reparationer, installationer och underhåll. Kunna använda olika verktyg och maskiner för snickeriarbeten.


Säkerhet och Dokumentation:

Följa och implementera säkerhetsprotokoll och riktlinjer. Dokumentera arbetsuppgifter och rapportera eventuella problem eller behov.


Kvalifikationer:

Körkort klass B (maskinförarkörkort är meriterande).

Erfarenhet av maskinförarroll och snöplogning.

Snickarutbildning eller motsvarande erfarenhet inom snickeriområdet är meriterande.

Förmåga att arbeta självständigt och i team.

God fysisk kondition och förmåga att utföra fysiskt krävande arbete.

God kommunikationsförmåga på svenska.


Vi Erbjuder:

En dynamisk och stimulerande arbetsmiljö.

Utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Konkurrenskraftig lön och förmåner.


Ansökan:

Om du är en dedikerad och kompetent individ som vill bli en del av Trusté AB, skicka in din ansökan snarast.

Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och varför du är lämplig för denna roll till kontakt@truste.se .


Vi håller intervjuer löpande.


Trusté AB är en arbetsgivare som främjar lika möjligheter och mångfald. Vi uppmanar personer med olika bakgrunder och erfarenheter att ansöka. Vi ser fram emot att välkomna en ny medlem till vårt team och fortsätta skapa framstående boendemiljöer för våra kunder.

Comentarios


bottom of page